Započnimo

Karijere

Zajedno

Sprečimo

Odliv

Mozgova

Povežimo

Znanje

i Iskustvo

Kreirajmo

Budućnost

Najnovije vesti

Tribine na danima Sajma

Tribine predstavljaju poseban vid upoznavanja i komunikacije između studenata i predstavnika kompanija. U neformalnoj atmosferi diskutujte sa zaposlenima vodećih kompanija u našoj zemlji o aktuelnim temama iz inženjerske branše.

Panel diskusija — ‚‚Pođi pravim putem”

Pod okriljem „JobFair 18 — Kreiraj svoju budućnost!” sajma poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta prvi put će se, 23. oktobra u Startit Centru Beograd od 14 do 19h održati tri panel diskusije.

Želiš li da podigneš svoje veštine na viši nivo?

Prijavom za „LevelUp — Podigni nivo svojih veština!” dobijaš priliku da besplatno učestvuješ na dvodnevnom seminaru profesionalnih veština koji ima za cilj da studente spremi za predstojeći sajam zapošljavanja „JobFair18 ─ Kreiraj svoju budućnost!” i da im pomogne da se poslodavcima predstave u najboljem svetlu. Održava se 27. i 28. oktobra u okviru četrnaestog Sajma namenjenog studentima i diplomcima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta.

Četrnaesti sajam poslova i praksi u Beogradu

Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair18 — Kreiraj svoju budućnost!” održaće se 5. i 6. novembra 2018. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.

Prijavi se za „LevelUp” i dođi spreman na „JobFair!

„LevelUp — Podigni nivo svojih veština!” je dvodnevni seminar profesionalnih veština koji se održava 28. i 29. oktobra u okviru trinaestog Sajma poslova i praksi za studente i diplomce „JobFair17 ─ Kreiraj svoju budućnost!”.

Trinaesti po redu sajam poslova i praksi - JobFair!

Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair17 — Kreiraj svoju budućnost!‟ održaće se 6-7. novembra 2017. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. Organizatori projekta su dve studentske, apolitične i neprofitne organizacije Istek — Lokalni komitet Beograd i Best— Lokalna grupa Beograd.

Globalni pokrovitelj

Zlatni pokrovitelji

Srebrni pokrovitelji