KompanijeZlatni pokrovitelj 

TeleSign d.o.o
Delatnost: Telekomunikacije/Informacione tehnologije
Uža specijalnost: TeleSign je vodeća svetska kompanija u domenu kreiranja rešenja za obezbeđenje onlajn naloga koja štiti 3,5 milijarde krajnjih korisnika širom sveta i sprečava prevare putem registracije uz istovremeno poboljšanje korisničkog iskustva i upravljanje troškovima. TeleSign obezbeđuje sigurnost naloga i sprečavanje prevara koristeći dvofaktorsku autentifikaciju korisnika (2FA) baziranu na mobilnom identitetu korisnika, koji definišu broj telefona, uređaj i ponašanje, koristeći podatke u realnom vremenu uključujući ocenu ugleda i podataka sa uređaja.
Poslovanje sa inostranstvom: Od 25 vodećih web i mobilnih aplikacija na svetu, TeleSign sarađuje sa 20, a samo neke od njih su: Salesforce, Evernote, Citrix, Tinder, MeetMe i name.com.
Broj zaposlenih: 150
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 85%
Dodatne informacije o kompaniji: TeleSign je dobitnik mnogobrojnih uticajnih nagrada i priznanja poput Deloitte Technology Fast 500 tri godine za redom, Visionary in Gartner's Magic Quadrant tri godine za redom, Best Place to Work koje dodeljuje Los Angeles Business Journal.
Internet adresa: www.telesign.com
E-mail adresa: careers.belgrade@telesign.com
Adresa: Trešnjinog cveta 1, zgrada VIG plaza, IX sprat
Telefon / Fax: +381 11 78 57 500
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Diplomirani studenti kao i studenti završnih godina Elektrotehničkog fakulteta, Matematičkog fakulteta i Fakulteta organizacionih nauka.
Zahtevani broj godina studija: 4 - 5
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Telesign-ovac je inovativan, znatiželjan, timski igrač, brzo uči, zainteresovan za nove tehnologije, usmeren na rezultat i lično usavršavanje, uvek pozitivan :-)
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Neophodno je odlično poznavanje engleskog jezika
Radno iskustvo: Nije neophodno
Posebni zahtevi: Razmevanje objektno orijentisanog programiranja - Python/C++/Java; rad u Linux operativnom sistemu
Prakse u ponudi: Junior Software Developer i Junior QA Automation Engineer