Level UpLevel Up – Podigni nivo svojih veštinaLevelUp je skup besplatnih radionica u ukupnom trajanju od dva dana, osmišljen sa ciljem da svojim učesnicima približi postupak pronalaženja posla i da im predstavi stvarne odgovornosti zaposlenih tako što ih stavlja u njihovu ulogu.

Do 25 studenata sa tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta će imati priliku da otkriju i isprave greške koje prave na razgovoru za posao ili pri radu sa drugima, tokom različitih treninga koje drže HR stručnjaci.

Prednost pri odabiru učesnika će imati studenti koji pokažu veću želju za upijanjem sadržaja radionica, kao i oni koji nemaju radno iskustvo. Treninzi će biti prilagođeni ponudi na predstojećem sajmu zapošljavanja „JobFair16 – Kreiraj svoju budućnost!” kako bi učesnici imali priliku da stečeno znanje kao i razvijene veštine primene već za osam dana i time uspeju da sebi obezbede praksu ili posao u struci.

Događaj se održava deset dana pre početka Sajma, 29. i 30. oktobra.

Radionice koje su se održale su:

Subota:
Miloš Savićević ─ Priprema i intervju za posao
Kako napisati dobar CV? Kako koristiti LinkedIn? Kako i gde tražiti posao?

Nedelja:
Aleksandar Linc-Đorđević ─ Poslovna etika i korporativna kultura
HR Centar ─ Biznis komunikacija
Opis radionice: Saznaćete više o osnovnim veštinama i modelima uspešne komunikacije u poslovnom okruženju. Kako da efikasno upravljate komunikacijom u fizičkom i virtuelnom okruženju, izgradite lični prepoznatljiv nastup i jasno prenesete adekvatnu poruku. Šta je svesna komunikacija, kako se uspostavlja most poverenja, otklanjaju „šumovi“ i nesporazumi, kako se postiže razumevanje, usaglašavanje i realizuju ciljevi komunikacije.
Globalni pokrovitelj

Zlatni pokrovitelji

Srebrni pokrovitelji