Zašto učestvovati na JobFair-u

Ponuda » Zašto učestvovati na JobFair-u


Vaša kompanija traži visoko kvalifikovani kadar?

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta "JobFair 18 – Kreiraj svoju budućnost!" kompanijama pruža mogućnost da upoznaju najkvalitetniji visokoobrazovani kadar, koji će doprineti njenom napretku i razvoju:
- Kroz direktan kontakt sa zainteresovanim pojedincima tokom dva dana Sajma, pri kome studenti i diplomci mogu predstavnicima kompanija predati svoj CV u papirnoj formi. Na prethodnim Sajmovima kompanije su imale priliku da stupe u kontakt sa preko 5000 posetilaca.
- Pretraživanjem baze kadrova u elektronskoj formi. Za vreme Sajma, kao i neposredno pre i posle, zainteresovani studenti i diplomci će moći da ostave svoje podatke u elektronskoj bazi CV-jeva. Podešavanjem specifičnih kriterijuma pretrage, kompanije mogu lako doći do željenog profila kandidata.

Svi koji se registruju na sajtu JobFair-a do kraja Sajma i ostave svoj CV, mogu ga ažurirati tokom cele godine. S druge strane, kompanije sada dobijaju pristup „JobFair CV Browser“-u, u kojem mogu da vrše pretragu po potrebnim kriterijumima (fakultet kandidata, prosek, rad na projektima, radno iskustvo, poznavanje stranih jezika i drugi). Takođe, kompanije imaju mogućnost da dobiju biografiju izabranog kandidata u PDF formatu, a svaka promena koju student izvrši istog trenutka biće vidljiva HR menadžerima koji pregledaju biografije.

Vaša kompanija želi promociju u široj javnosti?

Prethodno organizovani Sajmovi poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta bili su odlično propraćeni u javnosti. Medijska kampanja obuhvata radio reklamu, promocije, najave u dnevnim novinama i stručnim časopisima. Proteklih godina JobFair je promovisan i na bilbordima, autobuskim stajalištima, kao i u autobusima frekventnih linija. Na tehničkim fakultetima organizovane su promocije kako bi se studenti i diplomci bliže upoznali sa mogućnostima koje im pruža Sajam poslova. Mediji su izuzetno pozitivno ocenili realizaciju Sajma i istakli njen značaj i potrebu za daljim organizovanjem sličnih događaja.

Svaki posetilac Sajma poslova dobija brošuru u kojoj su predstavljene sve kompanije učesnice, kao i profili studenata koji su od interesa za poslodavca.

Kako Vaša kompanija može da učestvuje na sajmu JobFair 18?

Kompanije svoje učešće na Sajmu poslova mogu realizovati kroz neki od ponuđenih paketa. Paketi obuhvataju štand tokom trajanja događaja, jednogodišnji pristup „JobFair CV Browser“ aplikaciji, video promociju na dane sajma, reklamu u brošuri, na sajtu i ostalom promotivnom materijalu. 

Ako ste zainteresovani za učešće na sajmu poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta "JobFair 18 – Kreiraj svoju budućnost!" možete popuniti online prijavu za učešće i mi ćemo Vas uskoro kontaktirati.

Globalni pokrovitelj

Zlatni pokrovitelji

Srebrni pokrovitelji