Pronađi

Posao

Po

Svojoj

Meri

Upoznaj

Buduće

Poslodavce

Poseti

Tribine

i SoftSkills treninge

Kreiraj

Svoju

Budućnost

Najnovije vesti

Prijavi se za predavanje: „Kako započeti karijeru u internacionalnoj IT kompaniji i šta posle nje?"

Želiš da započneš karijeru u IT-ju?
U ponedeljak, 7. oktobra, u 12h u sklopu „JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!” u učionici 313 na Elektrotehničkom fakultetu, software engineer Marija Lekic i software architect Milan Novakovic iz Microsoft Development Center Serbia održaće studentima predavanje na temu „Kako započeti karijeru u internacionalnoj IT kompaniji i šta posle nje?".
Zbog ograničenog broja mesta molimo vas da popunite formular. Ulaz je slobodan.

Ostavi svoj CV!

Iskoristite priliku da dobijete posao ili praksu u nekoj od 46 kompanija učesnica koje će se ove godine predstaviti 7. i 8. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta.

Još danas se možete prijaviti za LevelUp radionice!

LevelUp je skup besplatnih radionica namjenjem studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta koji se organizuje u sklopu sajma poslova i praksi „JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!”. Održaće se 29. i 30. oktobra na Arhitektonskom fakultetu.

Podeli svoje ideje sa najvećim kompanijama u Srbiji na OST radionicama!

„Open Space Technology” je koncept interaktivnih radionica koji predstavlja savremen dodatak akademskom sadržaju Sajma na kojima studenti dobijaju mogućnost aktivnog učestvovanja u radu kompanija. Prezentovanjem svoje ideje studentima, kompanije zajedno sa njima analiziraju konstruktivne predloge. Održava se nekoliko njih istovremeno. Kako se radionice smenjuju po rasporedu, studenti su u prilici da izaberu i menjaju onu u kojoj žele da učestvuju i na taj način iskažu svoje prezentacione veštine i način razmišljanja.

Otvorene prijave za „Razgovor za posao”

Studenti će biti u prilici da kroz direktan kontakt sa poslodavcem, uz razgovor, prođu deo intervjua za posao i tako steknu bolji uvid u ono što ih očekuje prilikom prijave za određenu poziciju. Potrebno je da se studenti prijave na http://www.jobfair.rs/student/interview_main.php dostavljanjem biografija. Kompanije koje drže intervjue biraju kandidate, a zatim će ih organizatori JobFair-a kontaktirati.

Prijave su otvorene do 26.10.2016. u ponoć.

Prijavi se za učešće na LevelUp-u

LevelUp je skup radionica u ukupnom trajanju od dva dana osmišljen sa ciljem da svojim učesnicima približi postupak pronalaženja posla. Održava se drugi put zaredom, 29. i 30. oktobra 2016. godine, u organizaciji sajma poslova i praksi „JobFair16 ─ Kreiraj svoju budućnost!”.

Globalni pokrovitelj

Zlatni pokrovitelji

Srebrni pokrovitelji