KompanijeZlatni pokrovitelj 

Vip mobile d.o.o.
Delatnost: Telekomunikacije
Uža specijalnost: Mobilna telefonija i internet usluge
Poslovanje sa inostranstvom: Da
Broj zaposlenih: 900
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 64
Dodatne informacije o kompaniji: Devet godina uspešnog rada i snažan Vip tim, rezultat su naše strateške orijentacije da usmeravamo talente od njihovog prvog radnog dana, gradimo stručnjake i razvijamo lidere unutar kompanije. Vip je rastao i razvijao se paralelno sa svojim timom.

Od maja 2015. godine, zajedno sa Si.mobil-om, članicom Telekom Austria Grupe iz Slovenije, kao jedna organizaciona jedinica podržavamo tržišta Srbije i Slovenije. Iskustvo kreiranja jednog klastera nas je obogatilo i omogućilo da se, kroz zajedničke ciljeve, razmenu iskustava i sinergiju, unapređujemo i da zajedno gradimo jedinstveno okruženje koje stimuliše razvoj individualnih i timskih potencijala.

Vipovce odlikuje energija koja pokreće pozitivne promene, unapređenja i inovacije. Izuzetna posvećenost, timski duh, orijentacija ka potrebama korisnika i težnja ka izvrsnosti su samo neke od karakteristika naših zaposlenih.
Internet adresa: www.vipmobile.rs
E-mail adresa: ljudskiresursi@vipmobile.rs
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 1ž
Telefon / Fax: 011 225 3067
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Primamo studente sa elektrotehničkog, saobraćajnog, fakulteta organizacionih nauka i svih drugih. Zapošljavamo veliki broj obrazovnih profila i otvoreni smo za regrutovanje kadrova i iz ostalih obrazovnih institucija.