KompanijeBronzani pokrovitelj 

Merit Solutions d.o.o.
Delatnost: IT i konsultantske usluge
Uža specijalnost: Merit Solutions nudi poslovne sisteme namenjene organizovanju i vođenju firme u vidu jednog proizvoda: Microsoft Dynamics 365. Naša uloga je da analiziramo poslovne procese organizacija i unapredimo njihovu efikasnost primenom odgovarajućeg rešenja u obliku digitalne transformacije koristeci: IoT, Machine Learning, Cloud, Azure, AI i platforme za izradu mobilnih aplikacija.
Poslovanje sa inostranstvom: Poslujemo isključivo sa klijentima u inostranstvu i sa njima imamo direktan rad i saradnju.
Broj zaposlenih: 35
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 100%
Dodatne informacije o kompaniji: Merit Solutions je multinacionalna kompanija sa sedištem u SAD i Srbiji, koja se bavi pružanjem konsultantskih IT usluga organizacijama širom sveta. Merit je jedan od 12 partnera licenciranih da direktno sarađuju sa Microsoft-ovim konsultantima na implementacijama Dynamics-a. Imamo značajne reference u radu s farmaceutskom, biotehnološkom i medicinskom industrijom, ali takođe pomažemo klijentima iz mnogih drugih proizvodnih i uslužnih branši. Kako bi pružio što bolje usluge poslovanja, Merit Solutions je na Dynamics platformi kreirao svoja rešenja za ove industrije.
Internet adresa: www.meritsolutions.com
E-mail adresa: euhr@meritsolutions.com
Adresa: Tršnjinog cveta 1, Novi Beograd
Telefon / Fax: 011/ 655-7770
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Softverski inženjeri: FON, ETF, MAT, slični tehniki fakulteti
Zahtevani broj godina studija: 4
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Odlične komunikativne veštine (poznavanje engleskog jezika), poznavanje metodologije rada vezane za softverske kompanije (agile, scrum) i poznavanje ili želja za učenjem i razumevanjem biznis procesa organizacije.
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Napredan nivo poznavanja i korišćenja engleskog jezika.
Radno iskustvo: U zavisnosti od pozicije, ali nije presudno.
Rad na računaru: Poznavanje Microsoft platforme.
Prakse u ponudi: Trenutno nemamo, ali tokom godine organizujemo različite vrste praksi, koje odgovaraju zaposlenima i praktikantima, kako bi vreme bilo najbolje i najuspešnije iskorišćeno.