KompanijeBronzani pokrovitelj 

ENEL PS doo
Delatnost: Mi dizajniramo i gradimo Data Centre.
Uža specijalnost: Osnovnu oblast poslovanja kompanije ENEL PS predstavljaju sistemi napajanja, hlađenja, bezbednosti i projektovanja rešenja kompletne fizičke infrastrukture data i telekomunikacionih centara, počevši od planiranja i implementacije opreme do postprodajne podrške.
Poslovanje sa inostranstvom: Naš glavni cilj je konstantan privredni rast uz probijanje na nova tržišta, što obezbeđujemo usvajanjem novih tehnologija, kao i inovacijama na polju proizvodnje i poslovnih procesa. U prilog tome govori 20 godina uspešnog poslovanja na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Makedonije i Turske.
Broj zaposlenih: 113
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 60%
Dodatne informacije o kompaniji: Korisnici naših usluga su srednje i velike kompanije koje svoje radne procese treba da obezbede stabilnim i kvalitetnim napajanjem električnom energijom. Upravo ti brojni zadovoljni korisnici predstavljaju našu najveću reference:SBB, Telekom Srbija, Telenor, Orion telekom, NIS, Železnice Srbije, Pošta, Srbijagas, EPS, Javno preduzeće Elektromreža Srbije, Alpha Bank, Sberbank, Credit Agricole, Hemofarm kao i mnogi drugi.
Internet adresa: www.enelps.com
E-mail adresa: office@enelps.com
Adresa: Zelengorska 1G
Telefon / Fax: +381 11 3132 113
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Inženjer elektrotehnike i Mašinski inženjer
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Od kandidata osim stručnog znanja očekujemo i spremnost na rad u izazovnom i dinamičnom okruženju. Kompetentnost, pouzdanost, poverljivost i profesionalnost su nešto što izdvajamo kao imperativ u poslovanju.
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Engeski jezik-srednji nivo