KompanijeBronzani pokrovitelj 

COMTRADE
Delatnost: Comtrade je vodeća IT grupacija u jugoistočnoj Evropi sa preko 25 godina iskustva u domenu tehnološke inovacije i razvoju softvera.
Uža specijalnost: Comtrade Digital Services je posvećen digitalizaciji u sektorima bankarstva, energetike, logistike, transporta, zdravstva i telekomunikacija.
Comtrade Software (danas HYCU) razvija rešenja za nadzor IT sistema koje prave kompanije Microsoft, Citrix, Nutanix. U oblasti backupa i storagea godinama sarađujemo sa kompanijom HP. Strateška partnerstva sa ovim gigantima omogućuju našim zaposlenima da rade na najznačajnjnijim svetskim tehnološkim projektima, kao što je CERN OpenLab.
Comtrade System Integration pomaže kompanijama da transformišu svoje poslovne modele kroz ponudu IT rešenja vodećih svetskih kompanija, kao i konsultantske usluge u oblasti digitalizacije.
Poslovanje sa inostranstvom: Imamo kancelarije u SAD, Nemačkoj, Irskoj, na Filipinima i u još 8 zemalja sveta, što nam omogućava da radimo na projektima 24/7 i čini Comtrade istinskom globalnom IT kompanijom.
Broj zaposlenih:
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:
Dodatne informacije o kompaniji:
Internet adresa: www.comtrade.com
E-mail adresa: hr@comtrade.com
Adresa: Savski nasip 7
Telefon / Fax: +381 11 2015600
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Fakulteti tehničkih nauka (ETF, PMF, Elektronski fakultet, ITS, FTN, RAF, VTŠ….
Zahtevani broj godina studija: 4
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Obavezno znanje engleskog
Prakse u ponudi: Comtrade nudi praksu tokom cele godine i pruža mogućnost mladim i talentovanim studentima obučavanje za rad i mogućnost rada na realnim projektima sa Comtrade stručnjacima.