KompanijeBronzani pokrovitelj 

Ubisoft d.o.o.
Delatnost: Ubisoft se bavi razvojem AAA video igara.
Uža specijalnost: U ovom studiju naš tim trenutno radi na tri velika naslova - Ghost Recon, Steep i The Crew. Na Ghost Recon-u i Steep-u u saradnji sa drugim studijima radimo na svim adaptacijama igre, dok smo na Steep-u postali i lead site za celokupnu PC adaptaciju. The Crew je za nas sada nešto novo, i kada je on u pitanju, u ovom trenutku najviše doprinosimo sa art strane cele priče.
Poslovanje sa inostranstvom: Projekti su jako veliki, zbog čega na njihovom stvaranju uvek radi između 200 i 500 članova produkcije iz najrazličitijih Ubisoft studija širom sveta, što nama daje priliku za svakodnevnu saradnju sa internacionalnim gejming ekspertima i širenje naše ekspertize.
Broj zaposlenih: 60
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:
Dodatne informacije o kompaniji:
Internet adresa: https://www.ubisoft.com/en-us/
E-mail adresa: apply-belgrade@ubisoft.com
Adresa: Balkanska 44, Beograd
Telefon / Fax: +381 60 424 79 77
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Naš tim sačinjavaju ne samo programeri, nego i level artisti i dizajneri, game dizajneri, UI artisti, development testeri i producenti. Samim tim ne postoji jedan ili nekoliko potrebnih obrazovnih profila. Bitno je da neko zna da radi svoj posao, i da je spreman da to znanje dalje razvija i unapređuje.
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Zbog svakodnevne komunikacije sa kolegama iz različitih Ubisoft-ovih studija širom sveta neophodno je dobro poznavanje engleskog jezika.
Radno iskustvo: Da bi neko postao član našeg tima nije potrebno specifično prethodno radno iskustvo. Ukoliko kod nekoga vidimo potencijal i želju, mi smo spremni da u tu osobu ulažemo i razvijemo njeno iskustvo unutar kompanije. O tome govori i podatak da je za preko 20% našeg tima upravo Ubisoft prvo radno iskustvo.
Prakse u ponudi: Trenutno smo u potrazi za kandidatima za Game Dev Internship, otvoren za one koji žele da usavršavaju znanje C++ programskog jezika kroz razvoj video igara.