KompanijeBronzani pokrovitelj 

TNation doo
Delatnost: NAŠIM KLIJENTIMA NUDIMO USLUGE DEVELOPMENTA, QUALITY ASSURANCE-A I SAP KONSALTINGA
Uža specijalnost: Razvijamo softver za web, desktop i mobile platforme, primenom tehnologija:
Java, .Net (C#, VB), Ruby (Ruby on Rails), PHP, CMS (WordPress, Typo3, Magento, Drupal, Joomla), iOS, Android i Windows Phone.

Poslovanje sa inostranstvom: Bavimo se razvojem softvera za vodeće firme iz Severne Amerike i Zapadne Evrope ka što su Deluxe (US), Elcom (US), Singular Point (Švajcarska), Telenor (Norveška), Nexcom (Nemačka), Kratzer Automation (Nemačka), Eurobank EFG (Grčka)
Broj zaposlenih: 140
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:
Dodatne informacije o kompaniji: Negujemo timski duh i prijateljsku atmosferu. Podstičemo zaposlene na konstantan profesionalni razvoj, pružamo mogućnost sertifikacije i pohađanje stručnih treninga i obuka.
Nastojimo da svakom zaposlenom posvetimo pažnju i da vodimo računa o njegovim profesionalnim i privatnim potrebama. Radimo osam sati bez prekovremenog rada, ali nismo isključili vreme za odmor i zabavu - često odmeravamo snage u gaming room-u, na fudbalu i raznim team building aktivnostima.
Internet adresa: https://www.tnation.eu/
E-mail adresa: maja.novakovic@tnation.eu
Adresa: Tošin bunar 272
Telefon / Fax: 011/655 75 83
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Fakultetsko obrazovanje iz oblasti informacionih tehnologija
Zahtevani broj godina studija: 3, 4, 5
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Od kandidata očekujemo motivisanost za rad i usavršavanje, timski duh, prokaktivni stav i inicijativu i sposobnost samostalnog odlučivanja
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Engleski jezik - Intermediate
Radno iskustvo: Nije neophodno, uz odgovarajuće obrazovanje i željom za dalje usavršavanje, ukoliko radna pozicija ne zahteva drugačije
Prakse u ponudi: Periodično organizujemo prakse iz oblasti Java, JavaScript, C#, PHP, Quality Assurance