KompanijeBronzani pokrovitelj 

TomTom d.o.o
Delatnost:
Uža specijalnost: TomTom je kreirao navigacioni uređaj koji je postao simbol jednostavnosti upotrebe u svom domenu. Od tada, porasli smo iz start-up kompanije u globalnu tehnološku kompaniju.
Naš softver i navigacione tehnologije pokreću više stotina miliona uređaja širom sveta. Ovo uključuje vodeće navigacione proizvode i tehnologije za izradu mapa, embeded rešenja za automobilsku industriju; inovativne personalne uređaje i mobilne aplikacije za navigaciju; zatim napredna rešenja za upravljanje voznim parkom i servise umreženih automobila.
Nastavljamo da oblikujemo budućnost, predvodeći put razvojem rešenja za autonomnu vožnju, pametan transport i pametnije gradove.
Pročitajte našu priču na - www.tomtom.com
Poslovanje sa inostranstvom: TomTom je holandska kompanija I ima klijente sirom sveta
Broj zaposlenih: 44
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:
Dodatne informacije o kompaniji: Kancelarija u Beogradu je jedan of TomTom development hub-ova I zaposljavamo uglavnom softver inzinjere. Trenutno imamo preko 40 talentovanih inzinjera, a plan je da u narednom periodu rastemo kao kancelarija.
Internet adresa: https://corporate.tomtom.com/
E-mail adresa:
Adresa: Vladimira Popovica 38-40
Telefon / Fax: 063635499
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: C++ engineers, android and iOS engineers, QA engineers, cloud engineers
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Neophodno je znanje engleskog jezika jer svi radimo u multinacionalnim I multikulturalnim timovima.
Radno iskustvo: U zavisnosti of nivoa pozicije, radno iskustvo moze I ne mora biti neophodno.
Prakse u ponudi: praksa za C++, android I test inzinjere