A1 Srbija DOO

Internet adresa:

a1.rs

Telefon:

011/225-3333

Dodatne informacije


Delatnost:

Telekomunikacije

Uža specijalnost :

A1 Srbija je telekomunikaciona kompanija koja pruža digitalne usluge i komunikaciona rešenja za više od 2 miliona korisnika. Kao mobilni operater koji u Srbiji unapređuje tržište telekomunikacija, kreiramo i obogaćujemo iskustvo korisnika za život u savremenom digitalnom dobu.

Poslovanje sa inostranstvom:

Deo smo internacionalne A1 Telekom Austria Grupe koja posluje u sedam zemalja i zapošljava blizu 18.000 ljudi. Grupa je evropska jedinica kompanije América Móvil, jednog od najvećih provajdera telekomunikacionih usluga na svetu.

Dodatne informacije :

/

Broj zaposlenih :

1750

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

61

Prakse u ponudi:

Ove godine organizujemo specijalizovani bootcamp za studente tehničkih fakulteta, tokom kojeg će učesnici raditi na projektu uvođenja naprednog softverskog sistema za podršku i aktivaciju usluga optičkog interneta.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

7

Potreban obrazovni profil :

Diplomci i studenti završnih godina Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta tehničkih nauka, Saobraćajnog, Mašinskog, Elektrotehničkog i Građevinskog fakulteta.

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Naša praksa je za sve koji su zainteresovani za rad u oblasti telekomunikacija, posebno u delu softverskih rešenja za optički internet, kao i za sve zaljubljenike u oblasti tehnologije i inovacija.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Engleski jezik - srednji nivo

Rad na računaru :

/

Radno iskustvo:

Nije neophodno

Posebni zahtevi :

/