PULSEC

Internet adresa:

pulsec.com

Adresa kompanije:

Tošin bunar 272b

Telefon:

+381116979470

Dodatne informacije


Delatnost:

IT

Uža specijalnost :

Cybersecurity

Poslovanje sa inostranstvom:

Kompanija posluje na nekoliko tržišta, a kancelarije se pored Beograda, nalaze i u Banja Luci, Beču i Lozani.

Dodatne informacije :

PULSEC je tehnološka kompanija, specijalizovana za dizajn i implementaciju naprednih cybersecurity rešenja. U okviru kompanije PULSEC posluje i najveći bezbednosno operativni centar u regionu - PULSOC. Kako bi zaštitila poslovanje i poverljivost podataka svojih klijenata, kompanija PULSEC vrši security analize i procene, na osnovu kojih uz konsultacije sa klijentom kreira i implementira cybersecurity strategiju i rešenja u skladu sa njihovim potrebama, uz adekvatno održavanje sistema i monitoring. Cyber pretnje su sve sofisticiranije i sveprisutnije. Zato je važno pažljivo osmisliti odbranu najvažnijih kompanijskih resursa. PULSEC tim eksperata kombinuje iskustvo, neprestano usavršavanje i proverenu metodologiju kako bi pružili najbolju zaštitu svojim klijentima.

Broj zaposlenih :

140

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

80

Prakse u ponudi:

U kompaniji PULSEC verujemo da je kontinuirani razvoj mladih talenata ključ za dugoročni uspeh. Prijave za praksu su otvorene tokom cele godine. Termine u kojima organizujemo praksu prilagođavamo potrebama kompanije i vremenu naših iskusnih kolega koji su mentori praktikantima, a kako bismo osigurali da svaki praktikant dobije punu pažnju i podršku mentora. Na ovaj način, praktikanti imaju priliku da rade u stimulativnom okruženju, gde im se pruža individualna pažnja i prilika za profesionalni razvoj. Naša posvećenost svakom praktikantu garantuje kvalitetno iskustvo i razvoj veština koje će im koristiti u budućoj karijeri. Dodatno, u periodu od 24. novembra do 20. decembra organizujemo SOC Akademiju, tokom koje će 10 studenata završne godine osnovnih ili master studija imati priliku da se upozna sa radom bezbednosno operativnog centra. Najuspešnijim polaznicima biće obezbeđena praksa u bezbednosno operativnom centru PULSOC-a.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

2

Potreban obrazovni profil :

Studenti završnih godina osnovnih i master studija na tehničkim fakultetima.

Zahtevani broj godina studija:

4

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

U potrazi za proaktivnim kandidatima, usmerenim na timsku saradnju, koji su otvoreni za primanje povratnih informacija radi stalnog profesionalnog razvoja.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Poznavanje engleskog jezika je obavezno.

Rad na računaru :

Kako je kompanija PULSEC specijalizovana u oblasti cyber bezbednosti, rad na računaru je neophodna kvalifikacija.

Radno iskustvo:

Traženo radno iskustvo se razlikuje u zavinosti od senioriteta pozicija koje su otvorene. Kada je u pitanju praksa, potrebno je da dolazite sa tehničkih fakulteta i imate želju za učenjem i usavršavanjem. Rad na vannastavnim projektima i kursevi van fakulteta mogu dati kandidatima prednost.

Posebni zahtevi :

/