STRABAG BRVZ d.o.o.

Telefon:

+381 11 2221-700

Dodatne informacije


Delatnost:

Napredak počinje sa nama. STRABAG zapošljava oko 86.000 ljudi na 2.400 lokacija širom sveta. Svaki naš projekat je jedinstven, baš kao i svaki član našeg tima, a zajedno donosimo snagu i inovacije. Bilo da je reč o visokogradnji, putogradnji, izgradnji mostova i tunela, razvoju projekata, proizvodnji građevinskih materijala ili upravljanju objektima – razmišljamo unapred, s ciljem da postanemo najinovativnija i najodrživija građevinska tehnološka grupa u Evropi. Jednake mogućnosti, raznolikost i inkluzija su sastavni deo našeg identiteta i načina poslovanja. Kao tim, prevazilazimo izazove i postižemo sjajne rezultate. Zajedno postižemo velike stvari. Izgradi budućnost sa nama!

Uža specijalnost :

STRABAG BRVZ IT je podeljen na odeljenja IT Software Development i IT Services. Odeljenje IT Services obuhvata IT Infrastructure i IT Security, koje uključuje grupe kao što su Cloud

Poslovanje sa inostranstvom:

STRABAG BRVZ IT je deo globalne STRABAG AG Grupe, sa kancelarijama u oko 16 zemalja širom sveta. Centralne lokacije su u Austriji, Nemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji.

Dodatne informacije :

STRABAG BRVZ IT je podeljen na odeljenja IT Software Development i IT Services. Odeljenje IT Services obuhvata IT Infrastructure i IT Security, a uključuje grupe kao što su Cloud & Automation, Networks, Hosting, M365 Platform i IT Security. Od naprednih mrežnih tehnologija do Cloud i automatizacionih projekata, uključujući hosting, svakodnevno radimo na osiguranju globalnog IT poslovanja STRABAG-a. Sa timom od 500 IT profesionalaca, pružamo podršku ostatku STRABAG Grupe, pokrivajući sve, od klasičnih IT operacija do upravljanja centrima podataka i internim servisnim deskovima.

Broj zaposlenih :

86000

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

86

Prakse u ponudi:

IT-Infrastructure

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

20

Potreban obrazovni profil :

Student osnovnih ili master studija u oblasti vezanoj za IT, telekomunikacije, računarstvo ili srodne discipline

Zahtevani broj godina studija:

2

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Brzo usvajanje novih veština i njihova efikasna primena. Dobro razumevanje jedne ili više od sledećih oblasti: računarske mreže, operativni sistemi, cloud okruženja, koncepti sajber bezbednosti, skriptovanje i programiranje. Visoka motivacija i strast za tehnologijom i učenjem.

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Izvrsno znanje engleskog jezika, a poznavanje nemačkog jezika je velika prednost.

Rad na računaru :

MS Office

Radno iskustvo:

Prednost, ali nije uslov.

Posebni zahtevi :

-