NOFFZ-Forsteh Technologies d.o.o.

Internet adresa:

www.noffz.com

Adresa kompanije:

Mis Irbijeve 12

Telefon:

0112881975

Dodatne informacije


Delatnost:

Dizajn, razvoj i proizvodnja test sistema u automobilskoj i industriji poluprovodnika

Uža specijalnost :

Razvoj sistema za testiranje naprednih automobilskih elektronskih sklopova (ADAS, radari, kamere, displeji); Post-silicon testiranje čipova (mixed-signal i RF); Razvoj mernih sistema baziranih na FPGA tehnologiji i implementaciji algoritama za digitalno procesiranje signala.

Poslovanje sa inostranstvom:

Najveći broj naših klijenata su kompanije iz Evrope i Amerike, stoga je saradnja sa inostranim partnerima svakodnevica naših inženjera.

Dodatne informacije :

NOFFZ-Forsteh Technologies d.o.o. je lokalno predstavništvo nemačke porodične kompanije NOFFZ Technologies GmbH, jednog od svetskih lidera među sistem integratorima najsavremenijih test rešenja u automobilskoj i industriji poluprovodnika. Već više od 30 godina, bavimo se razvojem hardverskih i softverskih rešenja za testiranje naprednih elektronskih sklopova – od samih čipova do kompletnih modula kao što su kontroleri za autonomnu vožnju, radar senzori, automotive HMI jedinice, itd. Kompanija danas broji više od 200 zaposlenih širom sveta, sa kancelarijama u Nemačkoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku, Srbiji, Mađarskoj i Kini.

Broj zaposlenih :

46

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

80

Prakse u ponudi:

Studenti završnih godina ETF-a mogu se tokom cele godine prijaviti na naš program plaćenih praksi u trajanju od tri meseca. Program započinje obukom, nakon koje studenti dobijaju priliku da radom na projektima iskuse realne inženjerske izazove. Po završetku programa prakse, najbolji studenti dobijaju mogućnost zasnivanja radnog odnosa. Možete se prijaviti slanjem biografije na office.serbia@noffz.com.

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

3

Potreban obrazovni profil :

Diplomci i studenti završnih godina Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta

Zahtevani broj godina studija:

3

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

Inženjerski duh, jaka želja za sticanjem novih znanja i primenom naučenog u praksi

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Engleski jezik – sposobnost komunikacije i razumevanja. Kompanija omogućava kurs engleskog jezika za zaposlene kojima je potrebno usavršavanje jezika.

Rad na računaru :

Da

Radno iskustvo:

Nije neophodno prethodno radno iskustvo

Posebni zahtevi :

Nema