Decenter

Internet adresa:

www.decenter.com

Telefon:

0600623986

Dodatne informacije


Delatnost:

Informacione tehnologije

Uža specijalnost :

Mi smo centar za istraživanje i razvoj i inkubator za projekte u Web 3.0 okruženju (Ethereum)

Poslovanje sa inostranstvom:

Web 3.0 ekosistem je globalna zajednica i u sklopu istraživanja i razvoja sarađujemo sa velikim brojem partnera (i lokalnih i inostranih)

Dodatne informacije :

Decenter je R&D centar i inkubator za projekte fokusiran na razvoj proizvoda na Ethereum blokčejnu. Mi smo grupa pionira i entuzijasta strastveno posvećenih građenju decentralizovanijeg interneta oslanjajući se na web 3 i blokčejn tehnologije. Neki od naših prethodnih projekata uključuju generativne NFT umetničke platforme, blokčejn igrice i platformu za audit-e pametnih ugovora. Trenutno, naš fokus je u na razvoju DeFi Savera, web aplikacije za upravljanje decentralizovanim finansijama i ponovnom pokretanju kontinuirane R&D inicijative.

Broj zaposlenih :

24

Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:

50

Prakse u ponudi:

- Letnje timske prakse - istraživanje i razvoj (jul-avg 2024.) - Individualne prakse - frontend, backend ili solidity (u Decenter Labs-u ili na DeFi Saver-u)

Broj otvorenih pozicija u kompaniji:

3

Potreban obrazovni profil :

Softversko inženjerstvo / Programiranje / Računarsko inženjerstvo / Informatika

Zahtevani broj godina studija:

2

Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine :

- Želja za konstantnim učenjem i usavršavanjem - Sposobnost brzog adaptiranja i usvajanja novih koncepata i tehnologija - Hakerski način razmišljanja i spremnost za rad na najizazovnijim tehničkim problemima - Strast ka razvoju proizvoda - Sposobnost preuzimanja inicijative i odgovornosti za unapređenje procesa i okruženja, pokretanja novih ideja

Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika :

Poznavanje srednjeg/višeg nivoa engleskog jezika

Rad na računaru :

Poznavanje programerskih alata i tehnologija

Radno iskustvo:

Za prakse i ulazne pozicije, ne tražimo prethodno radno iskustvo, a svaki dodatni projekat ili samostalno istraživanje tokom studija daje ti dodatnu prednost.

Posebni zahtevi :

Razumevanje blockchain tehnologija je veliki plus. Ukoliko i ti imaš istu strast i poštovanje prema principima decentralizacije, hajde da se povežemo!