KompanijeGlobalni partner 

Microsoft Development Center Serbia
Delatnost: Razvoj softvera
Uža specijalnost:
Poslovanje sa inostranstvom:
Broj zaposlenih: 210
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 99%
Dodatne informacije o kompaniji: Projekti razvijeni u Srbiji priznati su od strane kompanije Majkrosoft i miliona korisnika na globalnom nivou, što dodatno promoviše Srbiju i ucrtava je kao stratešku tačku na tehnološkoj mapi sveta.

Majkrosoft razvojni centar u Srbiji u partnerstvu ili samostalno podržava projekte kao što su Bubble Cup - međunarodno takmičenje u programiranju, PSI:ML - letnja škola mašinskog učenja, Girls in ICT - ženske priče o IT-u, kao i mnoge druge inicijative.

Majkrosoft razvojni centar u Srbiji deo je Inicijative Digitalna Srbija i glavni partner Fondacije Petlja.

Korisni linkovi:
www.bubblecup.org
psiml.petlja.org
www.facebook.com/Microsoft.Development.Center.Serbia
www.dsi.rs
petlja.org
Internet adresa: www.mdcs.rs
E-mail adresa: mdcsinfo@microsoft.com
Adresa: Španskih boraca 3/3, Novi Beograd
Telefon / Fax: +381 11 3306600
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Software Engineer / Data Scientist / Program Manager
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Nivo B1
Radno iskustvo: Majkrosoft razvojni centar u Srbiji je u stalnoj potrazi za kandidatima sa solidinim iskustvom u IT industriji, kao i za mladim talentima. Svako ko poseduje inicijativu, strast i neophodna znanja može svoje mesto da pronađe u MDCS timu.
Prakse u ponudi: U toku su prijave za letnji program prakse u Majkrosoft razvojnom centru u Srbiji. Studenti svoj CV i Cover Letter na engleskom jeziku mogu poslati na mdcsjobs@microsoft.com do 31.1.2018. godine.

Poziv studentima da se prijave na praksu u Majkrosoft razvojni centar u Srbiji otvoren je tokom cele godine! Praksa može da traje tri ili više meseci i organizuje se u prostorijama Razvojnog centra u Beogradu. Više o programu prakse na: https://www.microsoft.com/sr-latn-rs/mdcs/internships.aspx