KompanijeZlatni pokrovitelj 

Endava
Delatnost: IT Services
Uža specijalnost: Development, Testing & Application Management. Koristimo agilne metodologije u razvoju i veliki deo naših projekata je usmeren ka digitalnoj transformaciji poslovanja naših klijenata.
Poslovanje sa inostranstvom: Endavini klijenti su neke od vodećih globalnih kompanija iz sektora tehnologija, osiguranja, finansija, telekomunikacija i medija, kojima pomažemo da evoluiraju i transformišu svoje poslovanje kako bi ispunili potrebe svojih trenutnih i budućih korisnika.
Broj zaposlenih:
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 99%
Dodatne informacije o kompaniji: Internacionalna kompanija sa sedištem u Londonu i kancelarijama u Severnoj i Južnoj Americi, Nemačkoj, Holandiji, Rumuniji, Moldaviji, Bugarskoj, Srbiji i Makedoniji i skoro 4000 zaposlenih na globalnom nivou. Kroz programe praksi za studente, izazovne projekte kao i česte tehničke i soft skills obuke sa zaposlenima, konstantno investiramo u svoje ljude kako bismo im pružili pravu meru izazova i podrške u građenju uspešne IT karijere.
Internet adresa: www.endava.com
E-mail adresa: info.belgrade@endava.com
Adresa: Milutina Milankovića 9đ
Telefon / Fax: 011 205 7400
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Tehnički fakulteti, software development smerovi
Zahtevani broj godina studija: 3 do 4
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Nemamo zahtev niti obavezu da je fakultet završen, ali uglavnom svi imaju. Znanje engleskog, prezentacione veštine, rad u timu, proaktivnost. Zaposleni koji žele da napreduju ka višim pozicijama treba da pokažu želju i sposobnost za deljenje znanja sa kolegama i širom zajednicom
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Engleski je neophodan, zbog svakodnevne komunikacije sa klijentima i kolegama iz drugih Endavinih kancelarija i razvojnih centara - pisanje, čitanje i govorni engleski na visokom nivou.
Radno iskustvo: U zavisnosti od pozicije, od svežih diplomaca do seniora 5+ godina iskustva
Rad na računaru: MS Office paket, a najčešći programski jezici su JavaScript, Java, C++, Android, Swift, .Net, C#, kao i test automation veštine
Posebni zahtevi: /
Prakse u ponudi: Development, Testing i DevOps