KompanijeZlatni pokrovitelj 

ASSECO SEE D.O.O. BEOGRAD
Delatnost: Razvoj i implementacija IT rešenja i usluga
Uža specijalnost: Softverska rešenja kompanije Asseco SEE pokreću čitavu finansijsku industriju. Pretežni deo naših proizvoda i usluga je namenjen bankarskom poslovanju.
Poslovanje sa inostranstvom: Kao deo Asseco South Eastern Europe grupe, regionalnog lidera u razvoju sopstvenih softverskih rešenja i usluga u Jugoistočnoj Evropi namenjenih finansijskom sektoru, javnoj upravi, administraciji i telekomu, sarađujemo sa brojnim bankarskim grupacijama. Od 15 banaka u regionu, više od 10 su naši klijenti.
Broj zaposlenih: 400
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 85%
Dodatne informacije o kompaniji: Naša platforma namenjena digitalnom bankarstvu je prepoznata od strane Gartnera, a Asseco SEE je odabran kao pouzdani partner u postavljanju sistema za prve digitalne banke u regionu, Telenor banku i mts Banku. Više informacija na digitalbanking.asseco.com
Internet adresa: see.asseco.com
E-mail adresa: hrcontact@asseco-see.rs
Adresa: Bul. Milutina Milankovića 19g
Telefon / Fax: +381 11 2013 111
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Diplomirani inženjeri ETF-a, FON-a, PMF-a, RAF-a i srodnih fakulteta
Zahtevani broj godina studija: 3-5
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Asseco zaposleni teže samostalnom rešavanju problema i brzom ovladavanju kompleksnim sistemima. Skloni su kontinuiranom usavršavanju, timskom radu, i vešti u komunikaciji.
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Engleski jezik je službeni jezik u kompaniji, te se očekuje napredni nivo znanja.
Radno iskustvo: Poželjno ali nije uslov, zavisi od pozicije
Rad na računaru: C#,.Net, SQL, Delphi, Poželjno poznavanje MVC, WCF, EF, WPF, MS SQL Server, HTML, CSS, Net Entity Framework.
Posebni zahtevi: Posedovanje Cisco i Microsoft sertifikata je poželjno
Prakse u ponudi: Asseco SEE tradicionalno organizuje letnji program praksi, Asseco Journey, za studente završnih godina fakulteta informatičkog i elektrotehničkog usmerenja iz Beograda i Kragujevca. Kao društveno odgovorna kompanija, dajemo šansu mladima da naprave svoj prvi veliki korak ka uspešnoj karijeri u IT industriji. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave putem formulara na sajtu journey.asseco.com