KompanijeZlatni pokrovitelj 

Levi9 IT Services
Delatnost: Računarsko programiranje
Uža specijalnost: Razvoj, testiranje, održavanje i implementacija softvera
Poslovanje sa inostranstvom: Sedište kompanije je u Amsterdamu, razvojni centri su u Ukrajini, Rumuniji i Srbiji, a većina klijenata iz Holandije i Belgije.
Broj zaposlenih: 900
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem: 90%
Dodatne informacije o kompaniji: Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Sarađujemo sa klijentima iz različitih industrija, od digitalnog marketinga i prodaje, preko saobraćajne industrije, finansijskih institucija do televizijske produkcije. Uključeni smo u osnovnu delatnost naših klijenata, ili je direktno podržavamo. Ovakav način saradnje podrazumeva da smo odgovorni za odabir prave tehnologije i arhitekturalnog rešenja koji će odgovarati biznisu. Razvojni centar u Srbiji je najveći i broji oko 500 zaposlenih. Moderno opremljene kancelarije nalaze se u samom centru Beograda, Novog Sada i Zrenjanina. Pridruži nam se i postani deo tima koji pobeđuje.
Internet adresa: https://www.levi9.com/
E-mail adresa: jobs-serbia@levi9.com
Adresa: Žorža Klemansoa 19, Beograd; Trifkovićev trg 6, Novi Sad; Kralja Petra I Karađorđevića 2, Zrenjanin
Telefon / Fax: +381 21 2155505
Ostale informacije
Potreban obrazovni profil: Studenti tehničkih fakulteta, IT usmerenja
Zahtevani broj godina studija: 3-4
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: U skladu sa vrednostima Levi9, poželjne veštine koje cenimo kod kandidata su komunikativnost, sklonost ka timskom radu kao i proaktivnost.
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: S obzirom na svakodnevnu komunikaciju sa inostranim klijentima, neophodno je napredno poznavanje engleskog jezika.
Radno iskustvo: Radno iskustvo nije neophodno za juniorske pozicije.
Rad na računaru: U zavisnosti od oblasti u kojoj pojedinac radi, potrebno je poznavanje određenog programskog jezika kao što je JavaScript, Java, PHP, C#, kao i poznavanje automatskog testiranja.
Posebni zahtevi: /
Prakse u ponudi: U Beogradu su, tokom godine, dostupne prakse u sledećim oblastima: JavaScript, Java i Testing.