KompanijeSrebrni pokrovitelj 

Nutanix
Delatnost:
Uža specijalnost:
Poslovanje sa inostranstvom:
Broj zaposlenih:
Procenat zaposlenih sa visokim i višim obrazovanjem:
Dodatne informacije o kompaniji: Nutanix je vodeća kompanija u segmentu integrisah sistema i hipercoverged infrastrukture u svetu. Iako dosta mlada, Nutanix postoji tek 9 godina, jedna je od malog broja softverskih kompanija čiji godišnji prihod premašuje milijardu dolara!

Frame, sada deo Nutanixa, je najnaprednije svetska DaaS (Desktop as a Service) platforma. O Frame-ovom timu i našoj tehnologiji najbolje govori to da je jedna od najbrže rastućih softverskih kompanija u svetu - Nutanix odlučio da napravi svoju najveću akviziciju baš kupujući Frame. Nutanixova akvizicija Frame-a za više od 190 miliona dolara je najveća takva investicija u tim koji potiče sa ovh prostora.
Internet adresa: www.nutanix.com
E-mail adresa: jobs@fra.me
Adresa: Đorđa Stanojevića 12
Telefon / Fax: +381 69 699 394
Ostale informacije
Poželjne dodatne veštine, znanja ili osobine: Da bi postali uspešan član Frame tima potrebna je:

- Zdravorazumsko zaključivanje – Volimo da radimo sa ljudima koji mogu da umeju da rešavaju programerske probleme, ne tražimo specijaliste u određenoj tehnologiji već ljude koji umeju da kritički razmišljaju.
- Preuzimanje odgovornosti – Naš tim je ponosan na proizvod koji je napravio, osećamo odgovornost za sve dobre kao i za sve stvari koje se mogu unaprediti, tražimo ljude koji su spremni da preuzmu odgovornost.
- Rad u timu – Mi smo tim, tražimo ljude koji vole da dele svoje ideje i probleme, vole da primaju i daju feedback svojim kolegama.
- Radoznalost – Tražimo ljude koji su radoznali, koji imaju će želju da se uče I primenjuju najnovije tehnologije (Elixir, Typescript, Graphql, Golang, Teraform..)
- Odlična verbalna i pisana komunikacija
- Pragmatično donošenje odluka i sposobnost ordeđivanja prioriteta
Zahtevani nivo poznavanja stranih jezika: Odlicno poznavanje engleskog jezika.