Nacionalni Karakter

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair - Kreiraj svoju budućnost!” je projekat koji raste već četrnaest godina i od 2010. godine ima nacionalni karakter. Uspeh našeg projekta prethodnih godina u Beogradu naveo nas je da i studentima ostalih univerzitetskih gradova u Srbiji olakšamo traženje prvog posla i pružimo priliku za stručno usavršavanje putem praksi.

U periodu trajanja kampanje održavaju se promocije i prezentacije „JobFair”-a u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Interesovanje koje su studenti pokazali za JobFair opravdalo je očekivanja – pored brojnih CV-jeva u bazi, pristiglih iz drugih univerzitetskih centara, jedan deo posetilaca činile su upravo naše kolege iz ovih gradova.

Imajući to u vidu, ove godine nastavićemo ono što se pokazalo kao dobra praksa i održaćemo nacionalni karakter Sajma, kroz promocije na svim univerzitetima, PR kampanju usmerenu ka studentima iz cele zemlje, ostvarivanje i održavanje saradnje sa univerzitetima u drugim gradovima. Nadamo se da će i ove godine veliki broj naših kolega iz svih gradova u Srbiji doći na Sajam, upoznati se sa predstavnicima kompanija i napraviti važan korak za svoju karijeru.

 

Globalni pokrovitelj

Zlatni pokrovitelji

Srebrni pokrovitelji