Rekli su o nama

“Success always comes when preparation meets opportunity and this is exactly what happened in this this year’s JobFair 14 - Create your own future. I really enjoyed the JobFair 14 and I was truly impressed with the staff Professionalism and Customer service. Fantastic job once again by the main Organizers and JobFair’s team in organizing, promoting and running an excellent event! TOP NOTCH!”

Yiannis Kokkinis MBA
HR Program Manager Region Mediterranean
HR Director Serbia, Montenegro, Albania, Macedonia


"Kompanija Grundfos je u Job Fairu pronašla jednog od svojih prvih partnera u zapošljavanju novih kolega. Već 5 godina sarađujemo sa studentima koji organizuju Sajam i svake godine primećujemo njihov sve veći napredak i razvoj, kao i sve vise energije i posvećnosti u organizaciji Sajma. Nastavljamo saradnju i dalje i sigurni smo da je još mnogo lepih godina pred nama."

Jelena Filipović
Recruitment Officer at Grundfos Manufacturing Serbia

"Početak rada Majkrosoft razvojnog centra u Srbiji se poklapa sa prvim Job Fair-om održanim u Beogradu 2005. Razvojni centar je krenuo sa 8 inženjera koji su radili na projektu prepoznavanja rukopisa, a 10 godina kasnije broji 150 inženjera iz više grupacija Majkrosofta. Partnerstvo sa Job Fair-om je imalo veliku ulogu u zapošljavanju inženjera tokom prethodnih 10 godina. Ogromno interesovanje studenata tokom jubilarnog desetog Job Faira svedoči o mogućnostima koje su date i kompanijama i studentima."

Bojan Rošić
Activity Manager - Microsoft Development Center Serbia

"P3 communications je kompanija koja od najranijih dana prepoznaje značaj JobFair-a i veoma vrednuje entuzijazam studenata koji učestvuju u organizaciji ovog izuzetno značajnog događaja za naše društvo i državu. Od samih početaka pa do današnjih dana JobFair predstavlja glavni izvor inženjera koje P3 communications zapošljava. Zahvaljući JobFair-u i ja sam našao posao i zaposlio se u ovoj uspešnoj kompaniji. Nekada kao student bio sam deo tima koji je osnovao i organizovao 1. JobFair i nalazio se ispred štanda tražaći posao, a od zapošljenja pa sve do danas predstavljam P3 Communications iza štanda, nudeći posao. Vidimo se na sledećem JobFair-u..."

Miša Miladinović
Project Manager - P3 Communications
Član UO 1. i 2. JobFair-a

Globalni pokrovitelj

Zlatni pokrovitelji

Srebrni pokrovitelji